EUROLEAGUE

Ο Ρότζερ Γκριμάου γκρίνιαξε για τη διαιτησία μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Ρότζερ Γκριμάου γκρίνιαξε για τη διαιτησία μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Ο Ρότζερ Γκριμάου πήρε αφορμή από την αποβολή του Γιαν Βέσελι στα 4'19" πριν το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (10/1) και γκρίνιαξε συνολικά για κάποιες διαιτητικές απόφασεις σε βάρος της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το 2/2 κόντρα στον Ολυμπιακό και συνέχισε την καλή της πορεία από την αρχή του 2024. Ο Ρότζερ Γκριμάου, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον σκόπελο της αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του μετά από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα των μπλαουγκράνα, γκρίνιαξε για τη διατησία μετά το τέλος του αγώνα με τους ερυθρόλευκους το βράδυ της Τετάρτης (10/1).

Αφορμή στάθηκε η αποβολή του Γιαν Βέσελι, μετά την τεχνική ποινή που δέχθηκε 4'19" πριν το τέλος, όμως ο Καταλανός τεχνικός γενίκευσε την εικόνα, μην θέλοντας να σταθεί συγκεκριμένα στον αγώνα με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

"Η τεχνική ποινή που οδήγησε στην αποβολή του Γιαν Βέσελι ήταν αρκετά σκανδαλώδης. Δεν ξέρω αν είναι θέμα σεβασμού προς την ολότητα του οργανισμού ή ο,τιδήποτε. Υπήρξαν κάποιες αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις όλο αυτό το διάστημα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ξεπεράσουμε ό,τι μπορεί να έρθει", ανέφερε ενδεικτικά ο Γκριμάου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ