ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ρικ Πιτίνο ενθουσιάστηκε με τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη και δήλωσε έτοιμος να κλείσει εισιτήρια για το Final Four

Ο Ρικ Πιτίνο ενθουσιάστηκε με τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη και δήλωσε έτοιμος να κλείσει εισιτήρια για το Final Four
AP PHOTO/JULIA NIKHINSON

Ο Ρικ Πιτίνο δεν ξεχνάει τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό AKTOR και δηλώνει έτοιμος να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο Βερολίνο τον Μάιο, που διεξάγεται το Final Four της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR το βράδυ της Πέμπτης (29/02) πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο της EuroLeague, Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων στην κανονική διάρκεια, με στόχο το πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα playoffs.

Ο θρύλος του NCAA και προπονητής του Τριφυλλιού τη διετία 2018-2020, Ρικ Πιτίνο, δεν ξεχνάει τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό AKTOR.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (01/03) "χτύπησε" στο Twitter με μία ανάρτηση υποστήριξης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος να ακολουθήσει τους "πράσινους" μέχρι το Final Four της EuroLeague τον Μάιο, που διεξάγεται στο Βερολίνο.

"Συνέχισε έτσι Παναθηναϊκέ. Κάνω την κράτησή μου στο Βερολίνο για να σας υποστηρίξω", ανέφερε χαρακτηριστικά το 71χρονος τεχνικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ