ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ραζνάντοβιτς ανακοίνωσε την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ντιαλό

Ο περιφερειακός του Λαυρίου, Άλφα Ντιαλό
Ο περιφερειακός του Λαυρίου, Άλφα Ντιαλό EUROKINISSI

Ο γνωστός μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, ανακοίνωσε την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Άλφα Ντιαλό, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Άλφα Ντιαλό (24 χρονών, 2.01 μέτρα) και ο Νίκος Χουγκάζ έχουν συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες με τον Παναθηναϊκό. Ενώ ωστόσο δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση των "πράσινων", φρόντισε ο Μίσκο Ραζνάντοβιτς να ανακοινώσει την συμφωνία για τον Άλφα Ντιαλό.

Με ένα tweet, ο γνωστός Σέρβος μάνατζερ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συμφωνία, αναφέροντας ότι ο δυναμικός φόργουορντ πρέπει να θεωρείται παίκτης του "τριφυλλιού".

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο νεαρός φόργουορντ - ο οποίος ξεχώρισε φέτος με το Λαύριο όντας από τα λαυράκια που βρήκε ο Χρήστος Σερέλης - αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός την νέα σεζόν.

Στην ρούκι σεζόν του στην Ευρώπη ο Ντιαλό είχε με την φανέλα του Λαυρίου στην Stoiximan Basket League 12.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.55 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο και 11.3 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής στα playoffs.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ