ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας θα έχει 10αδα με 4 έφηβους κόντρα στην Γκραν Κανάρια για να μην μηδενιστεί

Ο Μιχάλης Λούντζης σε φάση  από τον αγώνα του Προμηθέα με την Ναντέρ για την σεζόν  2020/21
Ο Μιχάλης Λούντζης σε φάση από τον αγώνα του Προμηθέα με την Ναντέρ EUROKINISSI

Ο Προμηθέας υποχρεώθηκε από την EuroLeague Basketball να ταξιδέψει με 10 παίκτες - 4 εκ των οποίων έφηβοι - στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Γκραν Καναρια για το EuroCup για να μην μηδενιστεί, παρά τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Ο Προμηθέας έχει μείνει με 6 υγιείς ενήλικες παίκτες λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την EuroLeague Basketball από το να του επιβάλλει να ταξιδέψει τελικά στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει αύριο (4/11) την Γκραν Κανάρια για το EuroCup και να μην μηδενιστεί.

Με τους Πατρινούς να έχουν μείνει σχεδόν με μισή ομάδα, η διοργανώτρια αρχή θεώρησε ότι από την στιγμή που ο Προμηθέας μπορεί - έστω με έφηβους- να συμπληρώσει οχτάδα, τότε θα πρέπει να αγωνιστεί!

Κάπως έτσι, οι Πατρινοί ταξίδεψαν τελικά στην Ισπανία έχοντας 4 έφηβους (Μαντζούκας - ο οποίος πάντως έτσι κι αλλιώς συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας - Τανούλης, Μπαζίνας, Βασιλείου) και έξι παίκτες από το βασικό ροτέισον (Μάντζαρης, Μίλερ, Λούντζης, Ραντίσεβιτς, Φαγιέ και Αγμπελίς).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στον Προμηθέα αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο αγώνας με την Τσεντεβίτα Ολίμπια για την 5η αγωνιστική του EuroCup, ωστόσο η EuroLeague Basketball δεν θεώρησε ότι πρέπει να κάνει το ίδιο και για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια, παρά το γεγονός ότι έκτοτε οι Πατρινοί έχουν ανακοινώσει ένα ακόμα θετικό κρούσμα κορονοϊού.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ