ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού

Οι παίκτες του Προμηθέα Πάτρας
Οι παίκτες του Προμηθέα Πάτρας EUROKINISSI

Η αναμέτρηση του Προμηθέα Πάτρας με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε και η Αχαϊκή ομάδα ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να χτυπά αρκετές ομάδες τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα, με τον Προμηθέα Πάτρας να ανακοινώνει ακόμη ένα κρούσμα, έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας.

Μάλιστα, η Αχαϊκή ομάδα θα αντιμετώπιζε την Κυριακή (1/11) τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική της Basket League, κάτι όμως που δεν θα συμβεί, λόγω των προηγούμενων τριών κρουσμάτων που είχε ανακοινώσει ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως κατά την τελευταία εξέταση (από τους τακτικούς κι επαναλαμβανόμενους ελέγχους για covid-19 που πραγματοποιούνται από την ΚΑΕ) διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα COVID-19. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων, όπου μετέχει ο Προμηθέας (ΕΣΑΚΕ και Euroleague) και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Euroleague για διαχείριση κρούσματος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ