ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας στο EuroCup της σεζόν 2021/22

Ο Προμηθέας Πάτρας σε ματς στο EuroCup
Ο Προμηθέας Πάτρας σε ματς στο EuroCup EUROKINISSI

Την παρουσία του στο EuroCup της επόμενης αγωνιστικής σεζόν εξασφάλισε ο Προμηθέας Πάτρας όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή μετά το συμβούλιο που διεξήχθη στην Βαρκελώνη.

Στο EuroCup της σεζόν 2021/22 θα βρίσκεται ο Προμηθέας Πάτρας που εξασφάλισε τη συμμετοχή του όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή στο συμβούλιο που διεξήχθη στη Βαρκελώνη.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα έσοδα και τις αποδόσεις του προϊόντος την τελευταία πενταετία, ενώ μίλησαν και για πιθανούς κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Παράλληλα συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την διοίκηση της EuroLeague και του EuroCup, όπως η οικονομική διαχείριση των δύο διοργανώσεων μετά την εποχή κορονοϊόυ και οι κανόνες Fair Play που θα ακολουθηθούν.

Επιπλέον, τέθηκαν πιο αυστηρά όρια για την επόμενη διετία, σε σχέση με αυτά που προβλέπονταν αρχικά (55% για το 2021-22 αντί για 50% και 50% για τη χρονιά 2022-23 αντί για 40%).

Αναλυτικά οι ομάδες που πήραν έγκριση για το EuroCup της σεζόν 2021/22

Μετροπολιτάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπουντούτσνοστ, Ανδόρα, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Παρτίζαν, Τρέντο, Προμηθέας Πάτρας, Μπούρσασπορ, Ουλμ, Αμβούργο, Σλασκ, Γκραν Κανάρια, Τουρκ Τέλεκομ, Μπουρζ, Βενέτσια, Μπανταλόνα, Βαλένθια, Λιετκαμπέλις και Βίρτους Μπολόνια

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν θα μεταφερθούν στη Συνέλευση των Μετόχων του ECA, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2021.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ