EUROLEAGUE

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν προανήγγειλε "ηχηρές μεταγραφές": Αυτοί είναι οι 8 free agents της ομάδας του Ομπράντοβιτς

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν προανήγγειλε "ηχηρές μεταγραφές": Αυτοί είναι οι 8 free agents της ομάδας του Ομπράντοβιτς
EMILIJA JOVANOVIC / PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Μεγάλες προσθήκες προανήγγειλε ο πρόεδρος της Παρτίζαν εν όψει της σεζόν 2024/25. Δείτε ποιοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου και ποιοι θα είναι free agents.

Η παραμονή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν η αρχή για το χτίσιμο της νέας Παρτίζαν. Η ομάδα του Βελιγραδίου έμεινε εκτός δεκάδας στη EuroLeague, έκανε ωστόσο ρεκόρ με 19.916 εισιτήρια ανά αγώνα και σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου της, θέλει να κάνει μεγάλες μεταγραφές στην offseason εν όψει της περιόδου 2024/25.

"Θα γίνουν ηχηρές μεταγραφές. Θα κοιτάξουμε επίσης να πάρουμε Σέρβους αθλητές, για να δημιουργήουμε μία ομάδα που θα παλέψει για τρόπαια. Φυσικά η προτεραιότητά μας είναι κάποιοι που βρίσκονται ήδη εδώ, καλά παιδιά με τα οποία θέλουμε να καθίσουμε και να συζητήσουμε. Η αγορά ήταν δύσκολη πέρυσι, κάποιες φορές συμβαίνει κι αυτό. Ο Ζόραν Σάβιτς και ο οργανισμός δουλεύουν αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό το timing για να πούμε περυσσότερα" εξήγησε ο Όστογια Μιγιάιλοβιτς.

Συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο έχουν ο Όγκνιεν Γιάραμαζ, ο Αλέκσα Αβράμοβιτς, ο Κέβιν Πάντερ, ο Ζακ ΛεΝτέι, ο Μπρούνο Καμπόκλο και ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, άπαντες θα μείνουν στην ομάδα. Ελεύθεροι θα είναι ο Τζέιλεν Σμιθ, ο Ντανίλο Άντζουσιτς, ο Πι Τζέι Ντόζιερ, ο Τζέιμς Νάναλι, ο Ούρος Τριφούνοβιτς, ο Άλεν Σμάιλαγκιτς και ο Φρανκ Καμίνσκι. Ο Ματέους Πονίτκα έχει player option, ενώ στόχος είναι εδώ και καιρό ο Βάνια Μαρίνκοβιτς της Μπασκόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ