ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν αποκάλυψε τα κρατικά έσοδα και τα έβαλε με την πολιτική του Ερυθρού Αστέρα

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν αποκάλυψε τα κρατικά έσοδα και τα έβαλε με την πολιτική του Ερυθρού Αστέρα

Τα χρήματα που κέρδισε η Παρτίζαν από κρατική επιχορήγηση και εισιτήρια/χορηγούς αποκάλυψε ο πρόεδρός της, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, που άφησε αιχμές για την διαφορετική φορολόγηση που απολαμβάνει ο Ερυθρός Αστέρας.

Με τη σειρά των τελικών της ABA Liga στο 2-2 και με το εισιτήριο για την EuroLeague της σεζόν 2022/23 να παίζεται σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα, ο πόλεμος δηλώσεων και εντυπώσεων ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων συνεχίζεται.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του και αποκάλυψε τα έσοδα που είχε από την κρατική επιχορήγηση. "Μπορώ να σας πω ότι πήραμε 3.8 ευρώ από την πολιτεία γι' αυτή τη σεζόν. Πήραμε κάποια χρήματα τον Απρίλιο και κάποια τον Ιούνιο, ενώ είχαμε έσοδα 4.3 εκατομμυρίων ευρώ από τα εισιτήρια και από τους χορηγούς μας. Αυτά τα χρήματα τα διαχειριζόμαστε σύμφωνα με τον νόμο. Όλα πηγαίνουν στους λογαριασμούς της ομάδας. Δεν θα ασχοληθώ με το τι γίνεται στον Ερυθρό Αστέρα, δεν θα με εκνευρίσει αν πήραν περισσότερα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να έγινε επειδή συμμετείχαν στη EuroLeague, οπότε όταν θα βρεθούμε κι εμείς εκεί, θα περιμένουμε την ίδια κατάσταση" ήταν τα λόγια του Όστογια Μιγιάιλοβιτς.

"Ποτέ δεν είπα ότι ήμουν δυσαρεστημένος. Η ομάδα παίρνει όλο και περισσότερα χρήματα, οι οπαδοί μας δεν πρέπει να θυμώνουν. Μια αθλητική αποτυχία δεν έχει σχέση με την πολιτεία, αν η ομάδα αποτύχει, τότε εμείς θα πρέπει να κριθούμε. Η προηγούμενη κυβέρνηση έδωσε ένα προνόμιο στον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο δεν μας ενδιαφέρει. Ποιος ήταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας; Μη με ρωτήσετε αν ζήτησα να έχουμε την ίδια φορολόγηση με τον Ερυθρό Αστέρα, διότι δεν το έκανα. Είμαι ευχαριστημένος από την στάση της πολιτείας απέναντί μας. Δεν δέχομαι ένας πολίτης αυτής της χώρας να ζητάει κάτι από την πολιτεία χωρίς να επιστρέφει κάτι σε εκείνη. Πως θα επενδύσει η Σερβία; Πληρώνω τους φόρους μου, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με όλους. Δεν θα ζητήσω να πληρώνω μόνο το 2.5%, όπως κάνουν άλλοι σύλλογοι" πρόσθεσε ο Μιγιάιλοβιτς στην Telegraf.

Ολοκληρώνοντας, ο πρόεδρος της Παρτίζαν αναφέρθηκε και στην άγρια συμπεριφορά που επικρατεί στα ντέρμπι του Βελιγραδίου: "Πρέπει να σκεφτούμε την εφαρμογή του νόμου που λέει ότι ένας άνθρωπος που εκσφενδονίζει ένα αντικείμενο στο παρκέ, πρέπει να φυλακιστεί. Υπάρχουν κάμερες που μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν αυτούς τους ανθρώπους. Ελπίζω ότι το μπάσκετ θα νικήσει, πιστεύω στην ομάδα μας".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ