NBA

Ο πρόεδρος και ο GM των Ράπτορς συναντήθηκαν με τον Σκαριόλο στην Μπολόνια

Ο πρόεδρος και ο GM των Ράπτορς συναντήθηκαν με τον Σκαριόλο στην Μπολόνια
AP PHOTO/CHRIS O'MEARA

Περιζήτητος έχει γίνει ο Σέρτζιο Σκαριόλο, αφού πέρα από τη συνάντηση με ανθρώπους της Ρεάλ στη Μαδρίτη, δέχτηκε επίσκεψη στην Ιταλία από τον πρόεδρο και των GM των Ράπτορς, που θέλουν την επιστροφή του στο Τορόντο.

Μέχρι την Ιταλία έφτασαν ο πρόεδρος, Μασάι Ουτζίρι και ο GM, Μπόμπι Γουέστερ, των Τορόντο Ράπτορς για να συναντηθούν με τον Σέρτζιο Σκαριόλο και να συζητήσουν την προοπτική να αναλάβει εκείνος τις τύχες της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Νικ Νερς. Εξάλλου, ο Ισπανός βρέθηκε στο επιτελείο των Καναδών από το 2018 έως και το 2021.

Σύμφωνα με την Corriere di Bologna η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (11/05) στο Majestic Hotel στην Μπολόνια, ενώ λίγο νωρίτερα, ο δημοσιογράφος της Mundo Deportivo, Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκιέτ, είχε αποκαλύψει πως ο Σκαριόλο συναντήθηκε και με ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης επί ισπανικού εδάφους, την παραμονή του Game 5 με την Παρτίζαν.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο CEO της Βίρτους, Λούκα Μπαράλντι, μιλώντας στο Sportando, εξέφρασε τη σιγουριά του για την παραμονή του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ισπανίας, στον ιταλικό πάγκο: "Ελπίζουμε να παραμείνουμε στην EuroLeague την επόμενη χρονιά. Η αγορά σχετίζεται με αυτό, αλλά εργαζόμαστε σαν έχουμε ήδη σίγουρη τη θέση μας. Όσο για τον Σκαριόλο, έχει συμβόλαιο (σσ. έως το 2024), οπότε θα είναι σίγουρα ο προπονητής μας".

TAGS NBA ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ