EUROLEAGUE

Η Ρεάλ θέλει Σκαριόλο, αλλά οι Ράπτορς μπαίνουν σφήνα για τον Ιταλό προπονητή

Η Ρεάλ θέλει Σκαριόλο, αλλά οι Ράπτορς μπαίνουν σφήνα για τον Ιταλό προπονητή
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Από συνέντευξη για τη θέση του head coach των Τορόντο Ράπτορς αναμένεται να περάσει ο Σέρτζιο Σκαριόλο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Yahoo Sports, Τζέικ Φίσερ.

Το ντόμινο των εξελίξεων γύρω από τους προπονητές της EuroLeague αναμένεται να είναι μεγάλο το φετινό καλοκαίρι. Ένας από τους τεχνικούς που φαντάζει πολύ πιθανό να μετακινηθεί είναι και ο Σέρτζιο Σκαριόλο, που έχει συνδεθεί πολύ έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα.

Ο Ιταλός τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια ενδέχεται βέβαια να επιστρέψει και στο NBA. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος του Yahoo Sports, Τζέικ Φίσερ, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι Σκαριόλο είναι ανάμεσα στους προπονητές που θα περάσουν από συνέντευξη για τη θέση του head coach των Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Νικς Νερς και δεν βιάζονται να καταλήξουν στην επόμενη επιλογή.

Εξάλλου, ο Σκαριόλο βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο των Ράπτορς από το 2018 έως και το 2021, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα του Καναδά το 2019, προτού πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του και αναλάβει το πρότζεκτ της Βίρτους, η οποία επιζητούσε την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

TAGS EUROLEAGUE NBA ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ