ΠΑΟΚ

Ο πολύ καλός δεύτερος γύρος του Τσαιρέλη

Ο πολύ καλός δεύτερος γύρος του Τσαιρέλη
INTIME SPORTS

Στη διάρκεια του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, ο Μιχάλης Τσαιρέλης αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ έχοντας μάλιστα... μονίμως διψήφιο αριθμό πόντων. Διαβάστε αναλυτικά.

Ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των καλών του εμφανίσεων πρόσθεσε στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών ο Μιχάλης Τσαιρέλης που γενικώς είναι πολύ "ανεβασμένος" το τελευταίο διάστημα. Ο Ελληνας φόργουορντ είναι ιδιαίτερα πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ και αναμφίβολα προσφέρει πολλά στους "ασπρόμαυρους".

Μάλιστα ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος είναι πολύ καλός για τον ίδιο καθώς στα τέσσερα ματς που έχουν γίνει κατά την διάρκεια αυτού (απέναντι σε Κολοσσό, Αρη, ΑΓΟΡ και Απόλλων) αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα έχει πετύχει συνολικά 58 πόντους και έτσι ο μέσος όρος του είναι 14,5 πόντοι ανά ματς. Δεν είναι μόνο όμως η πρωτιά που έχει στο σκοράρισμα... Δείχνει μια σταθερότητα και απέναντι σε Κολοσσό, Αρη, ΑΓΟΡ και Ρέθυμνο είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Σταθερά δηλαδή σε αυτά τα παιχνίδια έχει δώσει αρκετούς πόντους στον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να σημειωθεί πως κανένας άλλος παίκτης του "Δικεφάλου" δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων και στους τέσσερις αγώνες, όπως έκανε ο 26χρονος φόργουορντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ