NBA

Ο Πάτρικ Μπέβερλι τα έβαλε και με δημοσιογράφο του ESPN: Οι Μπακς απολογήθηκαν και εκείνη έστειλε υπέροχο μήνυμα

Ο Πάτρικ Μπέβερλι τα έβαλε και με δημοσιογράφο του ESPN: Οι Μπακς απολογήθηκαν και εκείνη έστειλε υπέροχο μήνυμα

Αγενέστατος απέναντι σε ρεπόρτερ του ESPN, ο Πάτρικ Μπέβερλι ανάγκασε τους Μιλγουόκι Μπακς να απολογηθούν για τις πράξεις του.

Είναι ένας από τους πιο ενοχλητικούς μπασκετμπολίστες στον κόσμο, έχει προκαλέσει πολλά επεισόδια με τη συμπεριφορά του και τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής (3/5) λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο φινάλε της σειράς Πέισερς - Μπακς.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι πέταξε μπάλα στο πρόσωπο κοπέλας, τη ζήτησε πίσω και την ξαναπέταξε σε οπαδό πίσω από τον πάγκο και ενώ όλοι πίστευαν ότι η ένταση θα σταματήσει εκεί, ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ έδωσε συνέχεια και στα αποδυτήρια.

Εκεί, μία ρεπόρτερ του ESPN προσπάθησε να του κάνει ερώτηση, με τον Μπέβερλι να την ρωτάει αν είναι συνδρομήτρια στο podcast του, να λαμβάνει αρνητική απάντηση και με πολύ άσχημο ύψος να την διώχνει από το σημείο.

Προς τιμήν τους οι άνθρωποι των Μπακς επικοινώνησαν με την Μαλίντα Άνταμς, μία πολύ σοβαρή δημοσιογράφο που δεν έχει προκαλέσει ποτέ στην καριέρα της, απολογήθηκαν και λίγη ώρα μετά το ίδιο έκανε και ο ίδιος ο Μπέβερλι.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποτήριξή σας. Ο Πάτρικ Μπέβερλι με πήρε τηλέφωνο και απολογήθηκε. Το εκτιμώ και αποδέχομαι τη συγγνώμη του. Το ίδιο έκαναν και οι Μπακς. Βρίσκομαι στην ενημέρωση για περισσότερα από 40 χρόνια και ξέρω ότι η καλοσύνη πάντα κερδίζει" ήταν το υπέροχο μήνημα της Μαλίντα Άνταμς στο Twitter.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ