ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο πατέρας του Τάιλερ Ντόρσεϊ έβαλε φωτιά με ένα tweet: Ο Γιασικεβίτσιους, ο Ιτούδης, ο Σλούκας και το Final Four

EUROLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρος ότι ο γιος του μπορεί να οδηγήσει τη Φενέρμπαχτσε στο Final Four της EuroLeague δήλωσε ο Τζέριντ Ντόρσεϊ.

Με οκτώ, οκτώ, οκτώ λεπτά στους τελευταίους τρεις αγώνες της Φενέρμπαχτσε στη EuroLeague, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι σίγουρα δυσαρεστημένος από τον ρόλο του στην τουρκική ομάδα. Και αυτή τη δυσαρέσκεια φαίνεται πως την αισθάνεται και η οικογένειά του, με τον πατέρα του να καταφεύγει στο Twitter για να εκφράσει την ενόχλησή του από το πώς εξελίσσεται η σεζόν του ομογενή γκαρντ.

"Ο Τάιλερ μπορεί να βοηθήσει αυτή την ομάδα να φτάσει στο Final Four, αν του δοθεί μεγαλύτερος ρόλος. Το κατάφερε σχεδόν πέρυσι, όμως τον έβγαλαν αλλαγή και κάποιος έβαλε ένα μεγάλο σουτ. Δείτε το video" ήταν τα λόγια του Τζέριντ Ντόρσεϊ, που αναφέρεται στο μεγάλο σουτ του Κώστα Σλούκα στο 2-1 του Ολυμπιακού στη σειρά των playoffs με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Συνολικά στη σεζόν, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει 9.1 πόντους (42.9% στο δίποντο, 41.5% στο τρίποντο, 89.1% στις βολές) μαζί με 1.6 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 8.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 18:51 σε 23 αγώνες της EuroLeague. Πέρυσι είχε 9 πόντους (46.7% στο δίποντο, 32.7% στο τρίποντο, 77.4% στις βολές), 1.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 6.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 21:26 σε 13 αγώνες.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ