NBA

Ο Πατ Κόνατον στο SPORT24: "Αδελφός μου ο Γιάννης, αλλά δεν έχω δει ακόμη τον λόγο που έβγαλε για το MVP"

Ο Πατ Κόνατον στο SPORT24: "Αδελφός μου ο Γιάννης, αλλά δεν έχω δει ακόμη τον λόγο που έβγαλε για το MVP"

Ο Πατ Κόνατον βρέθηκε στα Σεπόλια, μίλησε στο SPORT24 για την σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αποκάλυψε γιατί δεν έχει δει ακόμη τον λόγο του Greek Freak μετά από το πρώτο MVP της καριέρας του στο NBA.

Απολαμβάνει για ακόμα μία φορά την Ελλάδα. Την λατρεύει, μας το δήλωσε με πάθος. Για τον καιρό της, για την φιλοξενία της, για την ιστορία της. Ο Πατ Κόνατον βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Αθήνα και το βράδυ της Τρίτης (28/6) παρακολούθησε στα γηπεδάκια του Τρίτωνα την προβολή της ταινίας RISE, μαζί με τους Αντετοκούνμπο, με μέλη των Μιλγουόκι Μπακς και με μια μεγάλη παρέα που συγκινήθηκε, δάκρυσε και στο τέλος χάρισε το πιο ζεστό χειροκρότημα στην πιο διάσημη ελληνική οικογένεια.

Ο αθλητικός περιφερειακός των πρωταθλητών NBA το 2021 μίλησε στο SPORT24 γι' αυτή την εμπειρία στα Σεπόλια, για την συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τα workouts τους στον δρόμο προς το EuroBasket 2022, ενώ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δει ακόμη και σήμερα τον λόγο του Greek Freak μετά από το πρώτο MVP της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πατ Κόνατον στο SPORT24:

"Η βραδιά ήταν υπέροχη, ήταν όμορφο που ήμουν κι εγώ μέρος αυτού που έγινε εδώ. Υποστηρίζω την οικογένεια Αντετοκούνμπο και τον Γιάννη για όλα αυτά που έχουν πετύχει, για το που βρίσκονταν και για το που έφτασαν, είναι πραγματικά ωραίο να βλέπεις αυτή την ιστορία. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εκείνον.

Συγκινήθηκα στη διάρκεια της ταινίας. Δεν έχω δει ακόμη τον λόγο που έβγαλε για το βραβείο του MVP. Ξέρω πόσο συναισθηματικός είχε γίνει και δεν θέλω να συγκινηθώ κι εγώ, θέλω να μείνω μακριά. Το να βλέπεις όμως μία ταινία για εκείνον... Είναι αδελφός μου, δεν έχουμε το ίδιο αίμα, αλλά είμαστε οικογένεια. Το να βρίσκομαι εδώ και να μπορώ να δω πόσα σημαίνει για εκείνον με κάνει χαρούμενο που τον υποστηρίζω.

Εννοείται πως θα τον πιέσω στις προπονήσεις μας, πάντα πιέζουμε ο ένας τον άλλο. Τον εκτιμώ και γι' αυτό, ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει σκληρά, όσο μεγάλος σταρ κι αν έγινε".

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ