ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Νίκο Ρογκαβόπουλο

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Νίκο Ρογκαβόπουλο
EUROKINISSI

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να του προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να γίνει πρωταγωνιστής.

Ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2021/22 έχει ξεκινήσει, ο Τζος Κάρτερ συμφώνησε και έμεινε για ακόμα μία χρονιά, οι Ζερμέιν Λοβ - Μάλκολμ Γκρίφιν έχουν προτάσεις και αναμένεται να απαντήσουν τις επόμενες ημέρες και γενικώς ο ΠΑΟΚ έχει ανάψει τις μηχανές για να μπει σε μια χρονιά με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ένας από τους στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο νεαρός διεθνής περιφερειακός που βρίσκεται με την εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια. Έχει αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με τον Άρη Λυκογιάννη να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ του και να του προσφέρει ένα σπουδαίο περιβάλλον για να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, ως πρωταγωνιστής.

Ο Λυκογιάννης έχει αναδείξει νεαρούς, από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη μέχρι τον Βασίλη Τολιόπουλο, ενώ στηρίχθηκε πέρυσι στους Καμπερίδη - Τσαλμπούρη και στο παρελθόν στον Κωνσταντίνο Παπαδάκη. Ο Ρογκαβόπουλος θεωρείται σημαντικότερο ταλέντο απ' όλους και ενδεχόμενη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θα μοιάζει με win-win κατάσταση και για τις δύο πλευρές.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ