ΠΑΟΚ

Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Τζος Κάρτερ, νέος πρόεδρος ο Θανάσης Χατζόπουλος

Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Τζος Κάρτερ, νέος πρόεδρος ο Θανάσης Χατζόπουλος
EUROKINISSI

Παίκτης του ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν θα είναι ο Τζος Κάρτερ, καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Πέμπτης (1/7).

Μια σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, καθώς κράτησε τον Τζος Κάρτερ για ακόμα μία σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Ο ύψους 2μ.01 Αμερικανός περιφερειακός αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε, έμεινε ευχαριστημένος από την προοπτική της συμμετοχής στο Basketball Champions League και θα συνεχίσει στο Παλατάκι για την περίοδο 2021/22.

Την περασμένη χρονιά, σε 12 αγώνες στην Stoiximan Basket League ο Κάρτερ είχε 9.4 πόντους (46.2% στο δίποντο, 50% στο τρίποντο, 88.5% στις βολές), 1.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 10.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 21:40 συμμετοχής. Επόμενος στόχος είναι η παραμονή των Ζερμέιν Λοβ - Μάλκολμ Γκρίφιν (έχουν δεχθεί προτάσεις, αναμένονται οι απαντήσεις τους), αλλά και ένας πρωτοκλασάτος πάουερ φόργουορντ.

Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ, η οποία ανακοίνωσε πως στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκονται επίσης ο Βασίλης Τριλυράκης ως αντιπρόεδρος και ο Κωνσταντίνος Στεργίου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ