ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορονοϊού

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορονοϊού
EUROKINISSI

Ένα κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) ο ΠΑΟΚ έπειτα από τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες.

Ο κορονοϊός χτύπησε και τον ΠΑΟΚ καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, μετά από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας. Όπως αναφέρουν από την ΚΑΕ το άτομο αυτό απομονώθηκε και θα ακολουθήσει όλες τις υποδείξεις των ειδικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι ύστερα από τη διενέργεια ελέγχου, ένα μέλος της ομάδας μας βρέθηκε θετικό στον COVID-19. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ mateco ήδη απομονώθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ