ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ονομάσει "Παύλος Γιαννακόπουλος" το ΟΑΚΑ

Το κλειστό του ΟΑΚΑ
Το κλειστό του ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Με τις υπογραφές να είναι το μόνο που απομένει πλέον προκειμένου το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκου, μία από τις πρώτες σκέψεις της "πράσινης" ΚΑΕ είναι να μετονομάσει το γήπεδο σε "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Το κλειστό του ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να περάσει στον Παναθηναϊκό μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Οι σκέψεις της "πράσινης" ΚΑΕ πολλές. Μία από τις πρώτες όμως είναι να ονομαστεί το γήπεδο "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τιμήσει τον εμβληματικό παράγοντα της ομάδας με αυτό τον τρόπο. Υπενθυμίζεται ότι το ΟΑΚΑ μετονομάστηκε επισήμως σε "Νίκος Γκάλης" το 2016, όπως και ότι η παναθηναϊκή οικογένεια τίμησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο δίνοντας το όνομά του στο κλειστό της Λεωφόρου.

Με την "πράσινη" ΚΑΕ όμως να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις από την στιγμή που θα περάσει στον έλεγχό της το γήπεδο για τα επόμενα 49 χρόνια, η σκέψη ότι αυτό θα γίνει τιμώντας τον άνθρωπο που - μαζί με τον αδελφό του, Θανάση Γιαννακόπουλο - εκτόξευσαν τον σύλλογο προκαλεί ενθουσιασμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ