EUROLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει τα δεδομένα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει απόψε (16/4, 20:00) πως έμαθε από τα λάθη του πρώτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και να αποδράσει από τη Μόσχα με το "διπλό".

Το πρώτο παιχνίδι εξελίχθηκε σε τραγωδία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ (93-66). Οι "πράσινοι" δεν έκαναν αυτά που έπρεπε στο παρκέ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μία από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας τους. Η προσήλωση στην άμυνα και η μεγαλύτερη κινητικότητα στην επίθεση είναι δύο από τα ζητούμενα για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο αποψινό παιχνίδι (16/4, 20:00).

Ακόμα κι αν έρθει πάντως η ήττα, θα πρέπει να μην γίνει με τον τρόπο που ήρθε την Τρίτη. Κι αυτό γιατί θα "πληγωθεί" ακόμα περισσότερο το γόητρο των "πρασίνων", οι οποίοι φέτος κάθε άλλο παρά εύκολα παραδίνονται, στους αντιπάλους τους. Παρεμπιπτόντως, το να επαναλάβει η ΤΣΣΚΑ τη νίκη (σε έκταση) της Τρίτης βρίσκεται σε απόδοση 4.35 στο Stoiximan.gr , με το χάντικαπ να βρίσκεται στο +23.5 για το "τριφύλλι".

Από εκεί και πέρα, η εκτός έδρας νίκη δεν βρίσκεται τόσο μακριά για τον Παναθηναϊκό ( πληρώνει σε απόδοση 13.00 ), αρκεί φυσικά οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κάνουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Δεδομένο είναι πάντως πως άπαντες θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να πάρει το "τριφύλλι" το "διπλό" και να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, έχοντας αυτό το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στο Final Four. Και μαζί να περιορίσουν τη δράση του Μίλος Τεόντοσιτς, που στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Κάτι το οποίο ενδεχομένως να επαναλάβει απόψε ( σε απόδοση 3.75 ), εκτός κι αν ο Σόνι Ουίμς θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό ( σε απόδοση 6.00 ).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ