ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του "Nick Galis International Tournament" κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, πού θα δείτε το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του "Nick Galis International Tournament" κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, πού θα δείτε το παιχνίδι
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο του αγώνα στο "Nick Galis International Tournament" στην Ρόδο (17:00, ACTION 24 και LIVE από το SPORT24), για την δεύτερη ημέρα του τουρνουά. Ματσάρα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ για το Supercupa στην Ισπανία.

Το πιο δυνατό του τεστ μέχρι στιγμής στην φετινή του προετοιμασία δίνει σήμερα (16/9) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε (17:00, ACTION 24 και LIVE από το SPORT24), για την δεύτερη ημέρα του τουρνουά "Nick Galis International Tournament" στην Ρόδο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι "πράσινοι" - που θα παραταχθούν χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα - μπήκαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους και θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε τι σημείο βρίσκονται, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο δημοσιογράφος του SPORT24, Χάρης Σταύρου και στο ρεπορτάζ η Ελένη Μαρκάτη με τον Βασίλη Πλακογιάννη. Πριν από την αναμέτρηση θα προηγηθεί ειδική εκπομπή (Pre Game) με τον Γιώργο Σόμπολο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά και αποκλειστικά και μέσα από το επίσημο κανάλι του ACTION 24 στο YouTube.

Αρχή με clasico"στην Ισπανία

Η σεζόν 2023/24 ξεκινάει με το Supercopa στην Ισπανία, όπου με το... καλημέρα υπάρχει και το πρώτο clasico, με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Ρεάλ (19:30, Cosmote Sport 4) στον πρώτο ημιτελικό.

Στον δεύτερο ημιτελικό, η Μούρθια αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα (22:30, Cosmote Sport 4).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ