ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Βιλντόσα για το "Nick Galis International Tournament"

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Βιλντόσα για το "Nick Galis International Tournament"
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο "Nick Galis International Tournament" χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο. Με σκισμένο φρύδι στη Ρόδο ο Ματιάς Λεσόρ.

Χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα, όπως αναμενόταν μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του, ταξιδεύει για τη Ρόδο για να πάρει μέρος στο "Nick Galis International Tournament" ο Παναθηναϊκός.

Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και κάνει θεραπείες και για αυτό το λόγο δεν θα πάρει μέρος στο τουρνουά. Αντίθετα στην αποστολή μετέχει ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ματιάς Λεσόρ παρά το γεγονός πως ο Γάλλος σέντερ στάθηκε άτυχος στη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής καθώς σκίστηκε το δεξί του φρύγει και του έγιναν ράμματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Για τη Ρόδο αναχωρεί σε λίγη ώρα η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου να συμμετάσχει στο "Nick Galis Tournament". Νωρίτερα, οι πράσινοι προπονηθηκαν στο ΟΑΚΑ με τον Λούκα Βιλντόζα να ακολουθεί θεραπεία (θα μείνει στην Αθήνα).

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης σκίστηκε το δεξί φρύδι του Λεσόρ και του έγιναν ράμματα. Ο Γάλλος σέντερ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για τη Ρόδο, όπως και ο Ντινος Μήτογλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ