ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφασίσει άμεσα για Μπαλτσερόφσκι

Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι
Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι FIBA

Ο Πολωνός σέντερ Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα. Οι πράσινοι καλούνται να αποφασίσουν άμεσα αν θα προχωρήσουν με την περίπτωσή του, λόγω ενός όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Γκραν Κανάρια.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά και τις προσθήκες των Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν ακόμα παίκτη για τη θέση του σέντερ. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι -ελλείψει διαθέσιμων ψηλών με εμπειρία από την EuroLeague στην αγορά- είναι και αυτό του Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι. Ωστόσο, οι πράσινοι δεν έχουν σύμμαχό τους το χρόνο και καλούνται να πάρουν άμεσα μία απόφαση για το εν λόγω ζήτημα.

Όπως προκύπτει από ισπανικές πηγές η προθεσμία για την ενεργοποίηση του buy-out στο συμβόλαιο του Πολωνού παίκτη της Γκραν Κανάρια εκπνέει τη Δευτέρα (24/7) και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί άμεσα αν θέλει να τον ντύσει στα πράσινα και να τον φέρει στο ΟΑΚΑ. Την ώρα μάλιστα, που η κάτοχος του EuroCup φαίνεται να του έχει προτείνει αύξηση αποδοχών, από τη στιγμή που έμαθε πως ο Μπαλτσερόφσκι βρέθηκε στα ραντάρ του τριφυλλιού. Αυτό έγραψε τουλάχιστον το ισπανικό μέσο encestando.

Θυμίζουμε πως ο Μπαλτσερόφσκι μέτρησε πέρσι 8.6 πόντους (με 40.9% στο τρίποντο), 3.8 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος ανά 16'59'' συμμετοχής σε 22 παιχνίδια του EuroCup με την Γκραν Κανάρια και η ικανότητα του να ανοίγει το γήπεδο με τα μακρινά του σουτ, θυμίζει κατά μία έννοια τον Τιμπόρ Πλάις, έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί επιτυχώς ο Εργκίν Αταμάν. Παράλληλα, ο Πολωνός σέντερ έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις και στο EuroBasket 2022, όπου είχε 10.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ σε 9 ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ