ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός εγκατέλειψε την περίπτωση του Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι

Ο Παναθηναϊκός εγκατέλειψε την περίπτωση του Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι
FIBA

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του σέντερ, καθότι δεν κατέβαλε στην Γκραν Κανάρια το προβλεπόμενο ποσό (500.000€) για τον Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι.

Τα κενά στη front line παραμένουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητά ακόμη ένα 4άρι κι ένα 5αρι για να ολοκληρώσει την επάνδρωση του έμψυχου δυναμικού για το 2023/24. Μεταξύ αυτών που θα μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ πάντως δεν συγκαταλέγεται πλέον ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος θα συνεχίσει στην Γκραν Κανάρια -ή τουλάχιστον, για να είμαστε πιο ακριβείς, μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Ιουλίου ολοκληρωνόταν η προθεσμία που προβλέπεται στο συμβόλαιο του 23χρονου σέντερ, με τον Παναθηναϊκό να μην κινείται εν τέλει για να εκμεταλλευτεί το "παράθυρο" (των 500.000€) για να τον υπογράψει.

Οι πράσινοι αποφάσισαν να μην κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, από την στιγμή που παραμένει κενή η θέση στο "4". Εν προκειμένω επειδή δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα του Τόρνικε Σενγκέλια, το σκληρό πόκερ για τον οποίο συνεχίζεται. Όχι με την άμεση εμπλοκή του Παναθηναϊκού, αλλά με την έμμεση. Αυτή του πολύπειρου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύση στο ζήτημα και να σπάσει το συμβόλαιό του, δίχως να χρειαστεί η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού αντιτίμου από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη (θετική ή αρνητική) στο συγκεκριμένο θέμα, αν κι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να περιμένει καρτερικά τα... ευχάριστα από την Ιταλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ