GAME NIGHT

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night: "Αυτό θα έκανα στην τελευταία φάση"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Game Night PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο και σχολίασε τη μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές, ενώ αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη τελευταία φάση με το τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Ολυμπιακός κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, κόντραρε στα ίσα την Αναντολού Εφές, αλλά τελικά το τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς στα 0.2" πριν από το τέλος ήταν εκείνο που "σκότωσε" τους ερυθρολεύκους και έστειλε την τουρκική ομάδα στον τελικό του Final Four της EuroLeague.

Η τελευταία φάση με πρωταγωνιστή τον Σέρβο γκαρντ προκάλεσε αρκετά συζήτηση όσον αφορά στο αν θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να κάνει ή όχι φάουλ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στο SPORT24 και τον Σπύρο Καβαλιεράτο, ανέλυσε τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Παράλληλα, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, που φιλοξενήθηκε στην Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φάση και κατέθεσε την άποψή του, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι τα πάντα εξαρτώνται από τις συνθήκες του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπεραμύνθηκε της απόφασης του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην κάνει φάουλ στην τελευταία φάση και τόνισε ότι η επιτυχία ανήκει στον Ολυμπιακό που έφτασε το ματς στο σουτ. Η βασική αιτιολογία του ήταν ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κάκιστα ποσοστά στα σουτ (17/27 δίποντα, 7/25 τρίποντα, 19/25 βολές) και έτσι προσπάθησαν με άλλους τρόπους να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή:

TAGS GAME NIGHT EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ