ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ο Ομπράντοβιτς έδειξε τον ουρανό για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στο φιλικό της Παρτίζαν με την Εφές

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει τον ουρανό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει τον ουρανό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Παρτίζαν στο φιλικό κόντρα στην Εφές, με τον Σέρβο κόουτς να δείχνει τον ουρανό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το φιλικό της Παρτίζαν απέναντι στην Εφές το βράδυ της Πέμπτης (16/9) ήταν ιδιαίτερο για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Η σερβική ομάδα τίμησε τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 34 του χρόνια, με το κοινό να φοράει λευκά μπλουζάκια με το όνομά του.

Το πρωί της ίδιας ημέρας όμως η είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο του μπάσκετ παγκοσμίως. Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν ο κουμπάρος του σπουδαίου Σέρβου κόουτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς που κατά την είσοδό του στο παρκέ αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Παρτίζαν. Εκείνος θέλησε να δείξει τον ουρανό, να δείξει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ