ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ομπράντοβιτς για Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος, δύσκολη μέρα για εμένα"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς INTIME

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι η απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς τον σημάδεψε, ενώ τόνισε πως χάρηκε που η Παρτιζάν τον αποχαιρέτησε όπως του άξιζε.

Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς σημάδεψε όσο λίγους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο "Ντούντα" ήταν μέντορας, φίλος και κουμπάρος με τον "Ζοτς", με πολύ κόσμο να περιμένει μία δική του δήλωση για τον θάνατο του σπουδαίου τεχνικού.

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στον "Ντούντα" μετά τον φιλικό αγώνα της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές όπου τιμήθηκε ο Νόβισα Βελίτσκοβιτς, όπου όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή "λύγισε" ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, μην κρύβοντας την λύπη του.

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε:

"Είμαι χαρούμενος για τον Νόβισα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη μέρα για μένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που παρευθρέθηκαν και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα με τον τρόπο που του άξιζε. Προσπάθησα όσο ήταν δυνατόν να είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές είχε πολλές απουσίες.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος από όταν έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για την σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι την γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ό,τι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν"

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ