ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια, πού θα δείτε το παιχνίδι

EUROLEAGUE /  -   (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπασκόνια (19:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια (9/11, 19:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι "ερυθρόλευκοι" - που όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε ερώτηση του Σπύρου Καβαλιεράτου στο πλαίσιο της εκπομπής "Show Must Go On" είναι στην αγορά για παίκτη - θα παραταχθούν ξανά χωρίς τους τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Η Μπασκόνια δεν θα έχει τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και έχει χαρακτηρίσει ως αμφίβολη την συμμετοχή των Καλίφα Ντιόπ και Νίκο Μάνιον.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζουν το Παρτίζαν - Φενέρμπαχτσε και το Ρεάλ - Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ολυμπιακός - Μπασκόνια (19:15, Novasports Prime)
Αναντολού Εφές - Ζάλγκιρις (19:30, Novasports 4)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν (21:05, Novasports 5)
Παρτίζαν - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 6)
Αρμάνι Μιλάνο - Βαλένθια (21:30, Novasports Start)
Ρεάλ - Βίρτους Μπολόνια (21:45, Novasports 4)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ