GAME NIGHT LATE

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για Βεζένκοβ: Το αστρονομικό ποσό και όλη η αλήθεια για τον Μίροτιτς

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για Βεζένκοβ: Το αστρονομικό ποσό και όλη η αλήθεια για τον Μίροτιτς
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Τι γίνεται με τους Σάσα Βεζένκοβ και Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό; Υπάρχει επαφή των ερυθρολεύκων με τον Νίκολα Μίροτιτς; Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης μίλησαν για τα δεδομένα και τις εξελίξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο στην Game Night Late του ANT1.

Η μεταγραφική περίοδος έχει ήδη πάρει φωτιά και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Κάπως έτσι, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης ανέλυσαν όσα ισχύουν στην παρούσα φάση στον μπασκετικό Ολυμπιακό και μίλησαν για τις εξελίξεις που αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Όπως εξήγησαν στην Game Night Late του ANT1, η παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στο ΣΕΦ εξακολουθεί να αποτελεί το πιο φλέγον ζήτημα, για αυτό και οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα πολύ επικερδές συμβόλαιο, προκειμένου να τον κάνουν να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες του NBA. Το ποσό φτάνει στα 9.2 εκατομμύρια ευρώ για 4 χρόνια.

Παράλληλα, έγινε σαφές ότι η περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς θα αποτελέσει στόχο μονό εάν ο Βούλγαρος φόργουορντ πάρει την απόφαση να αποχωρήσει για το Σακραμέντο και όταν ο Μαυροβούνιος αποδεσμευτεί επίσημα από την Μπαρτσελόνα, αφού για την ώρα δεν προτίθεται να αποχωρήσει αν δεν λάβει ακέραιο το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιό του μέχρι το 2025.

Το όνομα του Μίροτιτς αναμένεται να βρεθεί δε ακόμα πιο ψηλά στη λίστα, αν δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Σλούκας, αφού θα πρέπει να καλυφθεί κάπως το ποιοτικό κενό που θα δημιουργηθεί.

Ακόμα, Βλαχόπουλος, Διαμαντόπουλος και Καίσαρης μίλησαν για το πλεονέκτημα που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός για να προσελκύσει τον Μίροτιτς στο ΣΕΦ, αφού για τον παίκτη θα υπάρξουν φυσικά κι άλλοι μνηστήρες μόλις βγει ελεύθερος στην αγορά.

Το εν λόγω πλεονέκτημα έγκειται στο status που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος, όσο και στις ξεκάθαρες δομές που έχει θεσπίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

TAGS GAME NIGHT LATE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ