THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πετρούσεβ, εξελίξεις για δύο μεταγραφές εντός της εβδομάδας

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πετρούσεβ, εξελίξεις για δύο μεταγραφές εντός της εβδομάδας
ABA LEAGUE J.T.D. / EMILIJA JOVANOVIC

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέλυσε στο Show Must Go On της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου τα μεταγραφικά δεδομένα στον Ολυμπιακό, ο οποίος αναζητά δύο παίκτες στην αγορά (για περιφέρεια και ρακέτα).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε -μετά από το παιχνίδι με το Μαρούσι- πώς έχει το πλάνο ενίσχυσης του Ολυμπιακού, με τον Σπύρο Καβαλιεράτο μια μέρα αργότερα να αναλύει τα δεδομένα.

Στη διάρκεια του Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ο Σπύρος Καβαλιεράτος αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του Φιλίπ Πετρούσεβ όσο και στον χρόνο που θα γίνουν οι δύο προσθήκες, τονίζοντας πως ίσως ακόμη κι εντός της εβδομάδας να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για αμφότερες τις θέσεις στις οποίες ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Καβαλιεράτος:

"Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε (στην ΕΡΤ) ότι έχει κάνει τις εισηγήσεις του. Νομίζω ότι μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχει κλείσει και τους δύο ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι πράγματι είναι σε τελικό στάδιο, δηλαδή μέσα στην εβδομάδα τελειώσουν και τα δύο θέματα, να μην εξελιχθούν σε σίριαλ.

Άλλωστε το ένα θέμα πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα, η λογική που πάει να πάρει γκαρντ ο Ολυμπιακός είναι επειδή τραυματίστηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος. Αν είναι να τον πάρει σε ένα μήνα, δεν έχει λογική.

Χωρίς να θεωρούμε δεδομένο κάτι (σ.σ.: αν μείνει άμεσα ελεύθερος ή όχι), αυτή την στιγμή είναι ξεκάθαρο πως τον περιμένει ο Ολυμπιακός. Πρέπει όμως πρώτα να φύγει από τους Σακραμέντο Κινγκς. Αν φύγει, τότε ναι".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ