ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας για μεταγραφή: "Έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις, αυτά τα χειρίζεται η διοίκηση"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη νίκη του Ολυμπιακού στο Μαρούσι
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη νίκη του Ολυμπιακού στο Μαρούσι ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Για τις εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στο Μαρούσι.

Για την βράβευσή του από το Μαρούσι, αλλά και για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού.

"Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα που ξαναγύρισα εδώ. Εδώ έχω περάσει όλα μου τα χρόνια σαν παίκτης και έχω κάνει παιδικές φιλίες, που ακόμα και τώρα είναι οι πιο σημαντικές για εμένα. Πάντα για μένα είναι σημαντικά τα παιχνίδια με το Μαρούσι. Παρακολουθώ την πορεία του και θέλω να κερδίζει.

Το Μαρούσι δεν είναι ιδιαίτερα αμυντικογενής ομάδα. Έχει επιθετικογενείς παίκτες. Ειδικά αν δεν είναι μέσα ο Τζούστον έχουν κάποια θέματα, τα οποία εμείς αξιοποιήσαμε σωστά με καλή κυκλοφορία της μπάλας από κάποιο σημείο και μετά.

Τι σημασία έχει αν είναι κοντά ή μακριά η προσθήκη; Όταν είναι να γίνει και αν θα γίνει, θα ανακοινωθεί. Είναι πράγματα που τα χειρίζεται το front office (σσ. η διοίκηση) της ομάδας. Εγώ παρακολουθώ λίγο, έχω κάνει κάποιες εισηγήσεις. Θα δούμε", ανέφερε ενδεικτικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ