ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στη Στρασμπούρ για Κολέ"

"Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στη Στρασμπούρ για Κολέ"

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το ενδιαφέρον του στη Στρασμπούρ, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την αγορά του κόουτς Κολέ. Ο Γάλλος προπονητής θα έχει νέα συνάντηση με την διοίκηση.

Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε τις επαφές της με τον γαλλικό σύλλογο, επισημοποιώντας το ενδιαφέρον της στη Στρασμπούρ, καταθέτοντας της πρόταση αγοράς για την απόκτηση του προπονητή Βενσάν Κολέ, ώστε να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Γιώργο Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Όπως αναφέρει το κείμενο, την Τρίτη (14/10) οι Πειραιώτες έκαναν προσφορά στον γαλλικό σύλλογο ώστε να καλύψουν το buyout του συμβολαίου του Βενσάν Κολέ, ο οποίος δεσμεύεται με την Στρασμπούρ έως και το 2015.

Με τον τρόπο αυτό οι ερυθρόλευκοι έδειξαν στην πράξη την μεγάλη τους επιθυμία ώστε να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βενσάν Κολέ, στον οποίο του έχουν κάνει τριετή πρόταση συνεργασίας, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο 51χρονος τεχνικός, ο οποίος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Γαλλίας το 2013.

Ο Βενσάν Κολέ θα έχει νέα συνάντηση με την διοίκηση της Στρασμπούρ, μέσα στις επόμενες μέρες, συζητώντας και πάλι την πρόταση του Ολυμπιακού, ψάχνοντας την "χρυσή" τομή ώστε να έρθει το "διαζύγιο".

Ο Γάλλος τεχνικός θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων και με τον τρόπο του προσπαθεί να πείσει τον σύλλογο ώστε να τον αποδεσμεύσει. Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, αρκεί να καλυφθεί οικονομικά, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Στρασμπούρ.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, κατέθεσαν την οικονομική τους πρόταση, δίχως να γίνεται αναφορά στο ύψος της προσφοράς και αναμένονται εξελίξεις. Θα δεχτεί η Στρασμπούρ την πρόταση του Ολυμπιακού παραχωρώντας τον Κολέ ή θα ζητήσει περισσότερα χρήματα; Αυτό θα φανεί στην πράξη. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, το προσπαθούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ