THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται έναν, αλλά δύο παίκτες, ο Παναθηναϊκός έχει 20 εκατ. ευρώ μπάτζετ

Miami Heat guard Kendrick Nunn (25) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, March 8, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Miami Heat guard Kendrick Nunn (25) stands on the court during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Sunday, March 8, 2020, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO / NICK WASS

Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης στην EuroLeague μετά τις κινήσεις των ομάδων; Τι δίνει ο Ναν στον Παναθηναϊκό και πού το πάει ο Ολυμπιακός; 

Το πράσινο μπάτζετ και οι κόκκινες αναζητήσεις, έπεσαν στο μεγάλο τραπέζι του Show Must Go On. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος μαζί με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Αλέξανδρο Τρίγκα, έκαναν μια ξεχωριστή συζήτηση χρώματος πορτοκαλί.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέπτυξε το πλάνο των νταμπλούχων Ελλάδας μετά την ήττα τους στο ΣΕΦ από τον αιώνιο αντίπαλο, ενώ ο Αλέξανδρος Τρίγκας, έβαλε τον Ναν στο πράσινο rotation, ξεκαθαρίζοντας τον ρόλο του, αλλά και ότι το τριφύλλι θα κάνει κι άλλη μεταγραφή.

Όπως είπε ο Παντελής Διαμαντόπουλος "ο Ναν ήταν επίδειξη δύναμης του Παναθηναϊκού στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο απέναντι σε όλους και μένει να δούμε αν η πρώτη κίνηση του Ολυμπιακού θα είναι τελικά ο Πετρούσεβ".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ