ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Ευγενία Κολλάτου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Ευγενία Κολλάτου
OLYMPIACOSSFP.GR

Σε μία ακόμα προσθήκη προχώρησε ο Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με την 25χρονη διεθνή γκαρντ Ευγενία Κολλάτου.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει τη σεζόν 2023-24 η Ευγενία Κολλάτου (1998, 1μ72). Η διεθνής Ελληνίδα πόιντ-γκαρντ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της το έχει περάσει με τον Πρωτέα Βούλας (2014-20). Ακόμα έχει αγωνιστεί στις Εσπερίδες Καλλιθέας (2020-21), αλλά και στη Γερμανία με την Κάπιτολ Μπάσκατς Ντίσερντολφ (2021-22).

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να φορέσω την ιστορική φανέλα και να φέρουμε και άλλους τίτλους στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν", ανέφερε η 25χρονη αναφορικά με την έναρξη της συνεργασίας της με τις ερυθρόλευκες.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Θάνο Νίκλα και την Αγγελική Νικολοπούλου, ενώ έχει προσθέσει στο δυναμικό του τις Ελεάννα Χριστινάκη και Ρένια Καρλάφτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ