ΑΡΗΣ

Ο Ντρούκερ ανεβάζει στροφές

Ο Ντρούκερ ανεβάζει στροφές
Βαν Ρόσομ

Τα μεταγραφικά θέματα του Άρη τρέχει ο Σάρον Ντρούκερ από το Τελ Αβίβ με τα ονόματα των Σαμ Βαν Ρόσομ και Μάρκους Φέιζον να έχουν προβάδισμα.

Η επιστροφή Σαρόν Ντρούκερ, από το Λας Βέγκας στο Τελ Αβίβ, φαίνεται πως θα δρομολογήσει εξελίξεις με τους Σαμ Βαν Ρόσομ και Μάρκους Φέιζον.

Τους δύο διεθνείς Βέλγους που βρίσκονται με την Εθνική ομάδας της χώρας τους στην πρωτεύουσα του Ισραήλ για φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης επιθυμεί να αποκτήσει τον Βαν Ρόσομ, παίκτη του Ντρούκερ στην βελγική Οστάνδη την περίοδο 2007-2008, ως δανεικό από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και τον Φέιζον, που στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε παίκτη του Περιστερίου με ελεύθερη μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα στόχος και επιθυμία της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης είναι στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας να πετύχει να λύσει τα συμβόλαια των Κίκι Κλαρκ και Δήμου Ντικούδη και στην συνέχεια να προχωρήσει στην φάνηκε αναπροσαρμογή αυτού με τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Κι όσο για τους μεταγραφικούς στόχους από την ελληνική αγορά; Είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης και ο Νίκος Μπάρλος ενώ από την αμερικάνικη στα πλαίσια της απόκτησης ενός ικανού σκόρερ φαίνεται να είναι πάντα στα υπόψη η περίπτωση του Λέστερ Χάτσον.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ