ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ντρου Νίκολας στο SPORT24: "Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν σκληρά, αλλά θα ήθελα περισσότερη ένταση"

Ο Ντρου Νίκολας στο SPORT24: "Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν σκληρά, αλλά θα ήθελα περισσότερη ένταση"
SPORT24 / VASILIKI KARAMOUZA

Ο Ντρου Νίκολας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και μίλησε στο SPORT24 για την τωρινή του ασχολία ως director of scouting στους Ντένβερ Νάγκετς και το επίπεδο της αναμέτρησης.

Στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό βρέθηκε ο Ντρου Νίκολας, ένας από τους πλέον αγαπητούς ξένους παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν την πράσινη φανέλα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εκτελεί χρέη director of scouting στους Ντένβερ Νάγκετς.

Όπως είπε ο παλαίμαχος Αμερικανός σουτέρ στο SPORT24 το αίσθημα του να παίζεις ένα ντέρμπι αιωνίων και αυτό του να το παρακαλουθεί απ'έξω είναι εντελώς διαφορετικό, ενώ τόνισε πώς θα ήθελε λίγη περισσότερη ένταση στη μονομαχία των πράσινων με τους κόκκινους.

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Τι σας φέρνει στο ΟΑΚΑ;

"Βρίσκομαι στην Ευρώπη γιατί εργάζομαι στο NBA με τους Νάγκετς και έχω έρθει για να δω διάφορα παιχνίδια και να κάνω scouting. Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Ευρώπη επισκέπτομαι προφανώς και την Αθήνα γιατί έχω εξαιρετικές αναμνήσεις εδώ".

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης που να εξετάζετε από τις δύο ελληνικές ομάδες;

"Όχι κάποιος συγκεκριμένα. Προφανώς μιλάμε για δύο ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν ενδιαφέρον για το NBA, αλλά δεν κοιτάζω κάποιον συγκεκριμένα στην παρούσα φάση".

Έχετε παίξει σε πολλά ντέρμπι αιωνίων. Πώς είναι το αίσθημα του να παρακολουθείτε ένα τέτοιο παιχνίδι από τις κερκίδες;

"Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό. Νομίζω ότι στη δική μου εποχή ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή, αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά πράγματα. Η ατμόσφαιρα είναι πάντως εξαιρετική και νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ".

Ποια είναι η εντύπωση που σας άφησε το επίπεδο του αγώνα;

"Και οι δύο ομάδες παίζουν σκληρά, αλλά θα ήθελα ίσως λίγη περισσότερη ένταση και λίγο πιο γρήγορο ρυθμό. Σε γενικές γραμμές όμως το επίπεδο είναι πολύ καλό. Είναι σαν να βλέπεις αγώνα EuroLeague".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ