NBA

NBA: Ο Ντουράντ απάντησε σε δημοσιογράφο που τον έβαλε πίσω από τον Αντετοκούνμπο

NBA: Ο Ντουράντ απάντησε σε δημοσιογράφο που τον έβαλε πίσω από τον Αντετοκούνμπο
© 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο δημοσιογράφος/αναλυτής Νικ Ράιτ τσίγκλησε τον Κέβιν Ντουράντ αποθεώνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον ηγέτη των Μπρούκλιν Νετς να βλέπει το tweet και να του απαντάει!

Το Νετς - Μπακς έσπασε καρδιές τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/4), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έριξε την ομάδα του Μπρούκλιν ξανά στο καναβάτσο και οι... αμφισβητίες του Κέβιν Ντουράντ επέστρεψαν δυναμικά στο προσκήνιο για να αποθεώσουν τον Greek Freak και να "ενοχλήσουν" τον ηγέτη της ομάδας του Στιβ Νας.

"Στενοχωριέμαι για τον KD, ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του NBA πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για μία δεκαετία και τη στιγμή που τον προσπέρασε, είδε τον Γιάννη να τους προσπερνάει και τους δύο. Ήταν ο δεύτερος καλύτερος στα high schools, ο δεύτερος στο Draft, ο δεύτερος στο NBA σε όλη του τη ζωή. Πραγματικά τραγική τύχη" έγραψε ο δημοσιογράφος/αναλυτής Νικ Ράιτ, με τον Ντουράντ φυσικά να βλέπει το tweet και φυσικά να απαντάει.

"Για τον Θεό, μην αισθάνεσαι άσχημα! Η ζωή μου ήταν πάντα υπέροχη Νίκ" ήταν η ατάκα του KD, που αστόχησε στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στο τέλος της παράτασης για να δώσει την νίκη στην ομάδα του που βρίσκεται στην 8η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 40-37, ίδιο με εκείνο των Σάρλοτ Χόρνετς, ίδιο και με εκείνο των Ατλάντα Χοκς.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ