ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ντουχόν στην Ιταλία

Ο Ντουχόν στην Ιταλία

Ή στραβά πάει ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν οι ομάδες που αναζητούν πόιντ γκαρντ αυτήν την περίοδο, δεδομένου ότι ο Κρις Ντουχόν υπέγραψε στην Καζέρτα, ενώ η Μπρίντιζι δηλώνει αισιόδοξη πως θα πάρει τον Που Τζέτερ.

Η Καζέρτα νίκησε το Σάββατο (15/2) τη Ρέτζιο Εμίλια (74-68) και έχει πια για ρεκόρ το 9-10 στη SerieA. Κάτι που ενδεχομένως να μην χρειαζόταν να ξέρετε, αν δεν έκανε κάτι για να μπει στο ραντάρ. Τι; Υπέγραψε τον Κρις Ντουχόν. Ναι, τον NBAer.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος έγινε επαγγελματίας το 2004, με τους Μπουλς και από τότε απασχολείτο στο ΝΒΑ (μετά το Σικάγο όπου ήταν από το 2004 έως το 2008, πήγε στους Νικς έως το 2010, μετά στους Μάτζικ μέχρι το 2012 και τη σεζόν 2012-2013 την πέρασε στους Λέικερς) είναι αξιοπρεπέστατη περίπτωση "άσου". Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σουτέρ του κόσμου, αλλά ξέρει να κάνει καλά όλα τα άλλα πράγματα που απαιτεί η θέση. Η Καζέρτα τον επέλεξε για αντικαταστάτη του Στέφον Χάνα.

Τον περασμένο Οκτώβρη, ο Ντουχόν περπατούσε μαζί με το γαμπρό του σε πάρκινγκ του Ορλάντο, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου άρχισε να τους κορνάρει. Ο παίκτης αντάλλαξε κάτι... γαλλικά μαζί του, πριν απομακρυνθεί και δει το εν λόγω όχημα να κατευθύνεται προς το μέρος του και να τον χτυπά. Μετά μια σύντομη πτήση, προσγειώθηκε με το κεφάλι του στο παρμπρίζ. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Τι γίνεται με τον Τζέτερ

Πηγές από τη γείτονα αναφέρουν πως η Ρόμα και η Μπρίντιζι είναι οι μόνες ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση για τον Που Τζέτερ. Χαρακτηριστικά, αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Αμερικανός κάτοχος ουκρανικού διαβατηρίου είχε προσφορές από τη Φενέρμπαχτσε ή τον Παναθηναϊκό δεν θα έμπαιναν καν στον κόπο να ενημερώσουν για το ενδιαφέρον τους -διότι δεν θα υπήρχε νόημα. Αλήθεια ή ψέματα, ο χρόνος θα δείξει.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ