NBA

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ προτίμησε τους Σίξερς μετά από την γκάφα της χρονιάς

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ σε στιγμιότυπο από αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς τη σεζόν 2019/20
Ο Ντουάιτ Χάουαρντ σε στιγμιότυπο από αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς τη σεζόν 2019/20 AP PHOTOS

Ανακοίνωσε ότι γυρίζει στους Λέικερς, έσβησε το tweet και τελικά ο Ντουάιτ Χάουαρντ έδωσε τα χέρια με τους Σίξερς γιατί πολύ απλά, είναι ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ό,τι θέλει κάνει.

Με αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Πολλά χρόνια μετά από τη συμφωνία του με τους Νετς, που χάλασε επειδή οι Ορλάντο Μάτζικ εμφανίστηκαν με τα αγαπημένα του γλυκά, ο Ντουάιτ Χάουαρντ έδωσε τα χέρια με τους Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς ενώ προηγουμένως είχε γράψει στο Twitter ότι επιστρέφει στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο 35χρονος σέντερ έσβησε το tweet, μετάνιωσε για την γρήγορη απόφασή του, άκουσε τελικά τον Ντοκ Ρίβερς και πείσθηκε να γίνει ο αναπληρωματικός του Τζοέλ Εμπίντ σε μια ομάδα που θέλει να κάνει τη σεζόν 2020/21 πρωταθλητισμό.

Τη σεζόν 2019/20 ο Χάουαρντ πήγε στους Λέικερς με μη εγγυημένο συμβόλαιο, "επιβίωσε" και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πλευρό του ΛέΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, είχε 7.5 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ ανά 18.9 λεπτά συμμετοχής σε 69 αγώνες της κανονικής περιόδου. Στους Σίξερς μετακόμισε για το minimum των βετεράνων που στην περίπτωσή του φτάνει τα 2.6 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ