NBA

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ κάλεσε τον ΛεΜπρόν ζητώντας να τον βάλει στην Εθνική ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ κάλεσε τον ΛεΜπρόν ζητώντας να τον βάλει στην Εθνική ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
PRINTSCREEN

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε όρεξη για πλάκα και ανέβασε ένα VIDEO που τον δείχνει να αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή του ΛεΜπρόν Τζέιμς και να του ζητάει να συμπεριληφθεί στην Εθνική ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η κατάκτηση της 4ης θέσης στο MundoBasket 2023 έχει ωθήσει το NBA να στείλει ό,τι καλύτερο έχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται ήδη να έχει μιλήσει με τον Στεφ Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ. Και ο Ντουάιτ Χάουαρντ θέλει και αυτός να πάρει μία ευκαιρία να μπει στην ομάδα. Ή βασικά... περίπου.

Ο άλλοτε NBAερ (και 3 φορές αμυντικός της χρονιάς) βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν την περασμένη σεζόν, αλλά πάντα ψάχνει τρόπο να μένει στην επικαιρότητα. Ανέβασε έτσι ένα VIDEO που τον δείχνει να μιλάει με τον γνωστό σκηνοθέτη Τσέις Γουόκερ, όπου συζητούν το πώς θα μπορέσει να πείσει τον ΛεΜπρόν να τον συμπεριλάβει στην ομάδα, έχοντας ως βασικό επιχείρημα την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

Στο VIDEO, λοιπόν, ο Γουόκερ φέρνει έναν πίνακα με εκείνη την ομάδα και ξεκινάει το... ψηστήρι, λέγοντας στον Χάουαρντ ότι όλοι οι σταρ θα πάνε στο Παρίσι και θα πρέπει να πάει και αυτός. Και αυτό είναι που ώθησε τον Χάουαρντ να πάρει τηλέφωνο τον ΛεΜπρόν και να αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή του "Βασιλιά", λέγοντας ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα, προφανώς κάνοντας πλάκα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ