ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού: Έχει μιλήσει με Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού: Έχει μιλήσει με Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ
CHARLES KRUPA / ASSOCIATED PRESS

Μία μεγάλη επιστροφή φέρεται να είναι στα σκαριά για τις ΗΠΑ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να εκφράζει την επιθυμία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Το MundoBasket 2023 ολοκληρώθηκε και η επόμενη μεγάλη διοργάνωση που βρίσκεται στον ορίζονται είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024.

Οι ΗΠΑ έμειναν εκτός βάθρου μετά την ήττα τους στον μικρό τελικό της διοργάνωσης από τον Καναδά και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του επόμενου καλοκαιριού.

Σε αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ηχηρή επιστροφή στο ρόστερ, καθώς όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια του "The Athletic", ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να δώσει το παρών στο Παρίσι.

Ο αστέρας του NBA απέχει επί σειρά ετών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με το τελευταίο του μετάλλιο με τις ΗΠΑ να χρονολογείται πίσω στο 2012 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες εκείνης της χρονιάς.

Τότε η εθνική ομάδα των ΗΠΑ είχε κατακτήσει αήττητη το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου, έχοντας επικρατήσει της Ισπανίας στον μεγάλο τελικό.

Το ντεμπούτο του ΛεΜπρόν με το εθνόσημο πραγματοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και 20 χρόνια αργότερα θέλει να κάνει την μεγάλη επιστροφή με τη φανέλα της εθνικής ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Λεμπρόν δεν αναμένεται να επιστρέψει μόνος του στην Team USA, καθώς κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξουν και οι Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ, με τον "βασιλιά" να ηγείται της προσπάθειας.

Αν η συγκεκριμένη επιθυμία γίνει πράξη, τότε είναι πιθανό το ενδεχόμενο η εθνική ΗΠΑ να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ συγκριτικά με εκείνο που κατέβασε στο MundoBasket 2023 και τα μεγάλα αστέρια να δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ