ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Ντόρσεϊ απάντησε στην "καλημέρα" του Ολυμπιακού στο twitter και έκανε χαμό

Ο Ντόρσεϊ απάντησε στην "καλημέρα" του Ολυμπιακού στο twitter και έκανε χαμό
© FENERBAHCE

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απάντησε στην πανηγυρική "καλημέρα" του Ολυμπιακού και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο twitter μετά την νίκη επί της Μπάγερν, γράφοντας και αυτός την δική του "καλημέρα", την οποία συνόδεψε με το emoji που δείχνει το γέλιο μέχρι δακρύων, κάτι που έφερε δεκάδες σχόλια από φίλους των "ερυθρόλευκων" και της Φενέρμπαχτσε. Έσβησε την ανάρτηση λίγη ώρα αργότερα

Η χθεσινή "καλημέρα" του Ολυμπιακού με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να φωνάζει στην κάμερα μετά την νίκη επί της Μπάγερν έφερε χαμόγελα σε όλους. Έφερε χαμόγελο και στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μία ημέρα αργότερα απάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε παρέθεσε το post του Ολυμπιακού και έγραψε με λατινικούς χαρακτήρες "καλημέρααα", συνοδεύοντας το σχόλιο με τρία emoticon που συμβολίζουν το γέλιο μέχρι δακρύων, προφανώς λόγω του Λαρεντζάκη.

Δείτε το post του Ντόρσεϊ, στο οποίο παρέθεσε το post του Ολυμπιακού:

Το post του Ντόρσεϊ
Το post του Ντόρσεϊ PRINTSCREEN

Απολύτως λογικά, από κάτω έγινε ένας... χαμός με σχόλια, με αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού να ζητούν από τον Ντόρσεϊ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλοι της Φενέρ δεν είδαν με το ίδιο θετικό μάτι την σχετική ανάρτηση, με τα σχόλια να ξεπερνούν τα 100 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Update. Λιγότερο από μία ώρα μετά το post του, ο Ντόρσεϊ έσβησε την ανάρτησή του.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ