NBA

Ο Ντόντσιτς τσακώθηκε με δημοσιογράφο στην press conference: "Είσαι ο πρώτος που θα πεις κάτι αρνητικό για εμένα"

Ο Ντόντσιτς τσακώθηκε με δημοσιογράφο στην press conference: "Είσαι ο πρώτος που θα πεις κάτι αρνητικό για εμένα"
PRINT SCREEN

Ο Λούκα Ντόντσιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, απάντησε σε δημοσιογράφο σχετικά με την αποβολή του φιλάθλου των Σανς από το γήπεδο. "Με έβριζε για όλο το πρώτο μέρος" εξήγησε ο Σλοβένος.

Αψιμαχία ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και στο ρεπόρτερ του ESPN, Τιμ ΜακΜάον, έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Σανς στο Ντάλας.

Ο δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter ότι ο Σλοβένος σούπερ σταρ έδιωξε έναν οπαδό των φιλοξενούμενων απ' το γήπεδο καλώντας την ασφάλεια, μετά το "Λούκα, είσαι κουρασμένος, βάλε τον κ... σου στο διάδρομο" που άκουσε από τον εν λόγω οπαδό του Φοίνιξ. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο ανδρών, ο Ντόντσιτς εξήγησε ότι ο οπαδός των Σανς τον έβριζε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ απευθύνθηκε στον ΜακΜάον, λέγοντάς του ότι: "Σε είδα όταν μίλησες για το περιστατικό με το φίλαθλο. Δεν ήταν αληθές σε καμία περίπτωση. Δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που είπε. Αλλά ήξερα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα το έβγαζες με αυτό τον τρόπο" ανέφερε ο Ντόντσιτς για να συνεχίσει δείχνοντας την αγανάκτησή του για τον ρεπόρτερ του ESPN:

"Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τι μου είπε (σ.σ. ο οπαδός του Φοίνιξ), αλλά ήξερα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα έλεγες κάτι τέτοιο. Είναι απλά γελοίο. Φαίνεσαι πάντα να είσαι ο πρώτος που θα πεις κάτι αρνητικό για εμένα".

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε με το δημοσιογράφο να απευθύνεται στον Ντόντσιτς, τονίζοντας ότι: "Αρχικά, το 99% από αυτά που γράφω για εσένα είναι καλά", με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να γνέφει: "Δεν ξέρω, δεν ξέρω..." δείχνοντας την αμφισβήτησή του για την εξήγηση του ΜακΜάον, ο οποίος συμπλήρωσε αναφερόμενος στην εγκυρότητα του σχολίου που έκανε: "Καθόμουν δύο σειρές από πίσω σας".

Ο 24χρονος γκαρντ ρώτησε τον ρεπόρτερ σχετικά με τη συμπεριφορά του οπαδού των Σανς: "'Ήταν το μοναδικό πράγμα που είπε; Με έβριζε για ολόκληρο το πρώτο μέρος ή δεν άκουσες τίποτα άλλο;", με το συνομιλητή του να εξηγεί ότι: "Ήταν η φράση στην οποία απάντησες" δίνοντας τέλος στην αντιπαράθεση.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ