ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ

Ο Ντέβιν Μπούκερ θέλει να παίξει ξανά με τις ΗΠΑ κι ας μην είναι πρωταγωνιστής

Ο Ντέβιν Μπούκερ θέλει να παίξει ξανά με τις ΗΠΑ κι ας μην είναι πρωταγωνιστής
AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Έτοιμος να μπει σε έναν μικρότερο ρόλο για να παίξει ξανά για την Εθνική ΗΠΑ δήλωσε ο Ντέβιν Μπούκερ, μέλος της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την ολοκλήρωση του MundoBasket 2023, από το οποίο η Εθνική ΗΠΑ έφυγε με άδεια χέρια, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, έχει ανοίξει μία τεράστια συζήτηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφενός για τα λάθη που έγιναν στο Παγκόσμιο, αφετέρου για το ρόστερ που θα έχει η Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μετά τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι, που σκέφτονται ένθερμα το ενδεχόμενο να κάνουν έναν τελευταίο run με την εθνική ομάδα στο κορυφαίο αθλητικό τουρνουά του πλανήτη, την πρόθεσή του εκδήλωσε και ο Ντέβιν Μπούκερ.

Ο σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς πήρε...πάσα από ένα Tweet του Κάιλ Κούζμα το οποίο έλεγε: "Η Εθνική των ΗΠΑ πρέπει να βρει αστέρες του NBA που ξέρουν να παίζουν έναν ρόλο. Ο καθένας μπορεί να είναι καλός όταν έχει την μπάλα στα χέρια του, αλλά μπορείς να είσαι καλός με το να παίζεις άμυνα και να πηγαίνεις στη γωνία για μερικές κατοχές;".

Ο Μπούκερ απάντησε, λοιπόν, απλά και καθαρά: "Εγώ θα το κάνω".

Να θυμίσουμε ότι ο Μπούκερ ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στο Τόκιο το 2021 (σσ. πήγαν έναν χρόνο πίσω λόγω της πανδημίας) μετρώντας 9.3 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 6 παιχνίδια, βάζοντας κι αυτός το λιθαράκι του για να πάρει το χρυσό μετάλλιο η τότε ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ