ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Ο Ντάβις Μπέρτανς στο SPORT24: "Οι συμπαίκτες μου ήθελαν να πάρω το τελευταίο σουτ κόντρα στη Γερμανία, ήταν καλό σουτ"

Ο Ντάβις Μπέρτανς στο SPORT24: "Οι συμπαίκτες μου ήθελαν να πάρω το τελευταίο σουτ κόντρα στη Γερμανία, ήταν καλό σουτ"

Ο Ντάβις Μπέρτανς πήρε πάνω του το τελευταίο σουτ στον αγώνα της Λετονίας με τη Γερμανία. Αυτό δεν βρήκε στόχο, όμως ο 30χρονος φόργουορντ εξακολουθεί να πιστεύει πως αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει, αλλά και αυτή που ήθελαν οι συμπαίκτες του.

Η Λετονία έβγαλε αντίδραση μετά την επώδυνη ήττα από τη Γερμανία και υπέταξε την Ιταλία, με στόχο την κατάληψη της 5ης θέσης στο MundoBasket 2023. Ο Ντάβις Μπέρτανς, μιλώντας στο SPORT24 μετά από το παιχνίδι με την ομάδα του Ποτσέκο, ξεκαθάρισε πως αισθάνθηκε ότι το σουτ που πήρε στο τέλος του αγώνα με τους Γερμανούς και ήταν αυτό που περίμεναν από εκείνον οι συμπαίκτες του.

"Ξεκινήσαμε λίγο ράθυμα κόντρα στην Ιταλία, αλλά είναι λογικό μετά το σκληρό παιχνίδι με τη Γερμανία. Ανταποκριθήκαμε καλά όμως. Στη δεύτερη περίοδο παίξαμε καλύτερα, μπήκαμε στη διεκδίκηση του ματς. Από εκεί και έπειτα συνεχίσαμε να παίζουμε το μπάσκετ μας. Ο Γκραζούλις ήταν απίστευτος σήμερα. Νομίζω πως είναι ο πιο σταθερός μας παίκτης σε αυτό το τουρνουά.

Νομίζω ότι το σουτ που πήρα στο τέλος του αγώνα με τη Γερμανία ήταν ένα καλό σουτ. Μου είχαν βγει τα σουτ στο παιχνίδι. Όλοι οι συμπαίκτες μου μού είπαν ότι περίμεναν να πάρω αυτό το σουτ, ότι ήθελαν να είμαι εγώ αυτός που θα σουτάρει. Δυστυχώς δεν πήγε μέσα. Το timing ήταν καλό όμως, υπό την έννοια ότι θα είχαμε την ευκαιρία να παλέψουμε για το ριμπάουντ ή να κάνουμε ένα tip-in αν η μπάλα δεν έμπαινε. Είχαμε παίκτες από κάτω, αλλά δεν έγινε.

Είναι δύσκολο να φτάσεις στα μετάλλια. Κάναμε ένα εξαιρετικό τουρνουά, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πολλές ομάδες από την Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο. Πολλά εξαρτώνται από την κλήρωση, τη διαμόρφωση των ομίλων, το ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Φέτος ήρθαμε στο Παγκόσμιο χωρίς τέσσερις από τους πέντε βασικούς μας παίκτες", είπα αναλυτικά ο 30χρονος φόργουορντ των Θάντερ.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ