ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ

Ο'Νίλ και Μπάρκλεϊ στο πλευρό του Γιόκιτς: "Όταν με χτυπούν θα απαντήσω, μη μου γυρνάς την πλάτη"

Ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς
Ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ο Σακίλ Ο'Νιλ και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ τάχθηκαν ξεκάθαρα στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς για το σκηνικό με τον Μαρκίφ Μόρις, λέγοντας ότι αντέδρασε όπως έπρεπε δεδομένων των συνθηκών.

Ο Νίκολα Γιόκιτς βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής για το χτύπημα εκτός φάσης στον Μαρκίφ Μόρις, που έφερε και την τιμωρία του. Δύο θρύλοι του NBA πάντως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό που έκανε και το είπαν ξεκάθαρα. Ο λόγος για τους Σακίλ Ο'Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ, που αναφέρθηκαν στο θέμα στην εκπομπή που σχολιάζουν στο NBA TV.

Ο Σακίλ ήταν αυτός που άνοιξε τον διάλογο λέγοντας: "Μου αρέσει αυτό που έκανε ο Γιόκιτς. Αυτό που έκανε λέγεται αντίδραση. Μην μου γυρνάς την πλάτη όταν με χτυπάς. Μην μου γυρνάς την πλάτη Μπραντ Μίλερ γιατί θα σε πετύχω (σ.σ ο Ο'Νιλ αναφέρεται σε περιστατικό όταν ήταν παίκτης που χτύπησε εκτός φάσης τον Μπραντ Μίλερ έπειτα από σκληρό φάουλ που δέχθηκε). Θα την δεχθεί ή μπροστά ή πίσω.

Ως μεγαλόσωμος, όταν σε χτυπάει ένας μικρότερος, πρέπει να αντιδράσεις. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό που έκανε. Μου άρεσε βασικά. Έχεις αυτούς τους τύπους να σε χτυπάνε πιο σκληρά από ότι χρειάζεται. Τι κάνεις; Απαντάς. Όταν με χτυπάς μην γυρνάς πλάτη, γιατί έρχεται η αντίδραση".

Ο Μπάρκλεϊ από την πλευρά του τόνισε: "Βλέπω όλους αυτούς τους ανόητους να μιλάνε για το θέμα. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Μόρις ήταν αυτός που το ξεκίνησε. Ο Γιόκιτς απάντησε. Και λένε ότι τον χτύπησε πισώπλατα. Αν χτυπήσεις κάποιον, αν χτυπήσεις εμένα, μην γυρίσεις την πλάτη σου, γιατί σου έρχομαι. Δεν γίνεται να χτυπήσεις κάποιον και να γυρίσεις την πλάτη σου. Ο Κένι Σμιθ είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος στον κόσμο. Αν τον χτυπήσεις όμως, ερχόμαστε".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

TAGS ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ