ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Ο Νίκος Γκάλης συνεχάρη την Ευαγγελία Πλατανιώτη: "Έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας"

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τεράστια επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου έφερε τον έπαινο από τον Νίκο Γκάλη, που αποτελεί μία από τις θρυλικότερες μορφές του ελληνικού αθλητισμού.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη χάρισε μια τεράστια επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, το οποίο έλαβε χώρα στη Ντόχα. Η δική της διάκριση έφερε πολλούς επαίνους από ανθρώπους του αθλητισμού. Ένας εξ'αυτών που έσπευσαν να συγχαρούν την 30χρονη αθλλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβσης ήταν και ο Νίκος Γκάλης.

"Συγχαρητήρια Ευαγγελία Πλατανιώτη για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησες! Εκτός από Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είσαι και έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα δύσκολο και όμορφο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπράβο σε σένα, στις προπονήτριες και στην οικογένειά σου!", έγραψε ενδεικτικά ο Γκάνγκστερ του ελληνικού μπάσκετ σε ανάρτησή του στα social media.

TAGS ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ