ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Ο Νίκος Γκάλης μαζί με τον Ντένις Ρόντμαν στο Σικάγο

Ο Νίκος Γκάλης μαζί με τον Ντένις Ρόντμαν στο Σικάγο
@NICK_GALIS INSTAGRAM

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο τίμησε τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος ταξόδεψε μέχρι την Αμερική για την εν λόγω εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον θρύλο των Μπουλς, Ντένις Ρόντμαν.

Στην Αμερική βρέθηκε ο Νίκος Γκάλης, ως τιμώμενο πρόσωπο από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο, που τον βράβευσε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Στο περιθώριο της παρουσίας του στις ΗΠΑ, ο γκάνγκστερ του ελληνικού μπάσκετ είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τους Έλληνες ομογενής, αλλά και με έναν άνθρωπο του ταυτίστηκε με τους Σικάγο Μπουλς, τον Ντένις Ρόντμαν, που έδωσε το παρών στην εν λόγω εκδήλωση.

Ο Νίκος Γκάλης μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση σε μία ανάρτηση στο Instagram, αναφέροντας:

"Είχα την χαρά να βρεθώ κοντά στους ομογενείς μας στο Σικάγο, χάρη στην ευγενική πρόσκληση του Γενικού Πρόξενου κυρίου Κουμπαράκη ως τιμώμενο πρόσωπο.

Γιορτάσαμε μαζί την Εθνική μας Εορτή #25ηΜαρτίου και είχα την ευκαιρία να συναντήσω σημαντικούς ανθρώπους της ελληνικής παροικίας.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη ζεστή σας υποδοχή.

Να είμαστε όλοι περήφανοι ως Έλληνες. Εις το επανιδείν!".

Μαζί με τον "γκάνγκστερ" βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί φυσικά με τον Ντένις Ρόντμαν και τον επιχειρηματία Γιώργο Πρασσά.

TAGS ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ