ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Νίκολα Μίροτιτς υπέγραψε στην Παρτίζαν σύμφωνα με το Telegraf

Ο Νίκολα Μίροτιτς υπέγραψε στην Παρτίζαν σύμφωνα με το Telegraf
INTIME SPORTS

Ακόμη ένα επεισόδιο για το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς γράφτηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου, με το Telegraf της Σερβίας να κάνει λόγο για υπογραφές ανάμεσα στον 32χρονο φόργουορντ και την Παρτίζαν.

Εν αναμονή της αποδέσμευσης του Νίκολα Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα, ακόμη ένα επεισόδιο που αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του γράφτηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το Telegraf, ο 32χρονος φόργουορντ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Παρτίζαν και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον σερβικό σύλλογο. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στην EuroLeague.

Στη Σερβία κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες πως ο Νίκολα Μίροτιτς συναντήθηκε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον Ζόραν Σάβιτς σε ξενοδοχείο της Ποντγκόριτσα, εκεί όπου πείστηκε πως η Παρτίζαν είναι η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Πλέον, το δημοσίευμα του Telegraf πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας για υπογεγραμμένα συμβόλαια από τις δύο πλευρές.

Δεδομένων βέβαια όσων έχουμε δει και ακούσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες γύρω από τον Νίκολα Μίροτιτς, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μέχρι να προκύψει η ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ