ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Οι τρεις θέσεις στις οποίες έχει εστιάσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

Παρτίζαν: Οι τρεις θέσεις στις οποίες έχει εστιάσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Η Παρτίζαν θέλει να κάνει ακόμη τρεις μεταγραφές, με τον GM του συλλόγου, Ζόραν Σάβιτς, να οριοθετεί τις θέσεις στις οποίες έχει δοθεί έμφαση στο μεταγραφικό παζάρι.

Η Παρτίζαν έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της μεταγραφικής δουλειάς στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, με την παραμονή του Κέβιν Πάντερ κι εκείνη του Ζακ ΛεΝτέι να αποτελούν το μείζον. Οι ασπρόμαυροι απέκτησαν τις τελευταίες ημέρες τον Όγκνιεν Γιάραμαζ και τον Ματέους Πονίτκα, έχοντας πλέον ανάγκη για ενίσχυση σε ακόμη τρεις θέσεις.

Για την ακρίβεια, ο GM της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, αποκάλυψε στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε πού εστιάζει η σερβική ομάδα.

"Ψάχνουμε για έναν πόιντ γκαρντ, έναν πάουερ φόργουορντ κι έναν σέντερ" ανέφερε χαρακτηριστικά, οριοθετώντας τις ανάγκες της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Για το "1" υπάρχει πάντα η επιλογή του Νικ Καλάθη, ενώ για το "4" έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς. Τι κι αν η Παρτίζαν έδωσε ήδη ένα μεγάλο συμβόλαιο σε αυτή τη θέση (Ζακ ΛεΝτέι - 1.200.000€);

Στη Σερβία έκαναν λόγο τις προηγούμενες ημέρες για ραντεβού του ψηλού της Μπαρτσελόνα με τον Ζόραν Σάβιτς και τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Ποντγκόριτσα. Ραντεβού που -σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- έφερε την οριστική απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μετακομίσει στη Stark Arena του Βελιγραδίου.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ