STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ στο SPORT24: "Τα συναισθήματά μου για τον Ολυμπιακό με έκαναν να επιστρέψω"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ στο SPORT24: "Τα συναισθήματά μου για τον Ολυμπιακό με έκαναν να επιστρέψω"
SPORT24

Ο Νίκολα Μιλοτυίνοβ βρίσκεται στη Σύρο για το Stoiximan Aegeanball Festival και μίλησε στο SPORT24 για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Το Stoiximan Aegeanball Festival κάθε χρόνο φιλοξενεί μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και του μπάσκετ και ένα από αυτά είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος ψηλός μίλησε στο SPORT24, όπου μίλησε για την εν λόγω απόφασή του και για το τι ήταν εκείνο που τον έκανε να επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Νιώθω πολύ καλά, ανυπομονώ να ξεκινήσω. Τα συναισθήματά μου για την ομάδα με έκαναν να επιστρέψω. Είναι από τις καλύτερες ομάδες τις EuroLeague και από τους καλύτερους οργανισμούς. Με τον Ολυμπιακό ελπίζω να πάρω το πρώτο μου τρόπαιο στην EuroLeague.

Μιλήσαμε με τον Μπαρτζώκα, μου αρέσει η νοοτροπία του, νομίζω ο Ολυμπιακός πέρυσι έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ και ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας".

Στη συνέχεια μίλησε για την απόφαση του Κώστα Σλούκα να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό λέγοντας: "Είναι μεγάλος άνθρωπος, είναι απόφασή του και δεν έχω να σχολιάσω κάτι".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ